5 Şubat 2012 Pazar

Çok Güzel ve Yoğun Bir Haftasonuydu:)

Bu hafta sonu çok yoğun ve güzel geçti. Cumartesi günü işten çıkıp arkadaşlarımla Üsküdar'da yeni açılmış olan bir tiyatroya gittim. Adını ilk defa duydum Üsküdar Tekel Sahnesi. Buradaki oyunların biletlerini MyBilet'ten alabilirsiniz. Tiyatro eski Tekel fabrikasının binasının yerine yapılmış.Oyunun adı  "At". Eski Roma'da geçen politik bir komedi. Romadaki devlet düzenini tiye alan bir oyun.

Bugün ise bir süre önce şehir fırsatı sitesinden satın aldığım makarna workshopuna gittik bizim kızlarla. Suadiye'deki Selin's Kitchen Studio'daydık. Kendi hazırladığımız hamurlarla Ispanaklı fettucini ve peynir dolgulu ravioli yaptık.Her iki makarna içinde özel soslar hazırladık. Şefimiz Selin Hnm çok tatlı ve misafirperver bir insan. Aynı zamanda mekanın da sahibi. Mekan hem cafe olarak hizmet veriyor hem de workshoplar yapılıyor. Tavsiye ederim mutlaka yolunuz düşerse gidin.

http://www.selinskitchenstudio.com/site/


Workshopta her anımızı fotoğrafladım. Çok eğlenceli bir gündü. Kızlar benden yeni organizasyonlar bekliyor. Macaron, cupcake ..... bakalım bir sonraki durağımız ne zaman.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder